Predstavitev

Gostišče Pri Izidorju se nahaja tik ob glavni cesti Dravograd-Maribor, v dravski dolini. Ponaša se z 20 letno tradicijo, vendar se je v zadnjem času, s prihodom novega lastnika, marsikaj spremenilo.Tako je gostišče dobilo novo ime (prej se je imenovalo gostišče Urška), razširila se je gostinska ponudba, prenovil pa se je tudi ambient.

V neposredni bližini gostišča se najde kar nekaj zanimivosti, za katere verjamemo, da bodo zadovoljile še tako zahtevne obiskovalce. Za športne navdušence, ki bi se radi malo razgibali, je tu Bicikl-land, gozdna učna pot in v zimskih časih smuka na Kopah, ki so le za streljaj stran, ter druge športne površine. Tisti, ki pa so bolj raziskovalci po srcu, si lahko ogledajo Kovaško-livarski in gasilski muzej, različne arhitekturne spomenike ali se preprosto odpravijo na splavarjenje po reki Dravi, pri čemer bodo spoznali zgodovino te obrti na Koroškem.

Po vseh teh aktivnostih, se gotovo prileže dobra hrana in pijača v prijetnem ambientu, ki vam ga nudimo v gostišču Pri Izidorju. Ponudba gostišča je zelo raznolika, saj vam ponujamo vse vrste mednarodnih specialitet, morskih jedi, jedi za naše najmlajše ter seveda koroške jedi, kot so domače koline in koroška ižina. V naši ponudbi so tudi vsakodnevne sveže malice ter kosila, ob nedeljah pa še posebej velika izbira kosil. Poskrbljeno je tudi za vaš počitek, saj vam ponujamo prenočišča v lepo urejenih sobah.

Sprejemamo tudi naročila za manjše in večje skupine do 85 oseb v veliki dvorani ali do 20 oseb v posebni sobi. Vse skupine si lahko jedilnik sestavijo po lastni želji. 

Fotografija

gostišče
Gostišče pri Izidorju

Koledar

<< November 2018 >>
P T S Č P S N
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Izberite datum in si oglejte ponudbo.Gostišče pri Izidorju © 2008